Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню
НачалоМарки

Марки

«1»
Bristot

Bristot

През 1919 година за първи път семейство Бристот започват да пекат еспресо кафе в град Белуно. И въпреки че времената са се променили от това начало, когато кафето се е разнасяло с велосипеди, компанията е запазила същата оригинална отдаденост на качеството и обслужване. Бристот се разраства през всичките тези години и сега продуктите на компанията се предлагат в над 42 страни в целия свят. Вековните тайни умения на майсторските смески и мистериите на великото италианско еспресо, заедно с най-новият специализиран контрол, изграждат качеството на продуктите, което продължава да бъде на първо място.

http://www.caffebristot.com/

продукти
Borbone

Borbone

Италианската марка за кафе „Борбоне“ е създадена през 1997 година. Няколко години по-късно тя се превръща в марка-емблема на добрият кафе вкус. Благодарение на отличните познания на специалистите в тази компания, кафе продуктите на „Борбоне“ се отличават с високо качество и конкурентни цени.

http://www.caffeborbone.it

продукти
Davidoff

Davidoff

Davidoff Café е направено от 100 % арабика, която се отглежда на склонове на височина от 3000 до 6000 метра. На такава височина, плодовете на кафето зреят по-дълго и по този начин развиват много фин аромат, различен от всички останали. Тези височини, съчетани с добре балансиран климат и температури между 15 и 25 градуса, редовни валежи и богати на минерали вулканични почви, гарантират отличителния характер и плътния аромат на кафетата Davidoff.

https://www.zinodavidoff.com/coffee/

продукти
Eduscho

Eduscho

Компанията Eduscho с главен офис в Хамбург, е една от най-големите немски международни компании по продажби на потребителски стоки и дистрибуция с годишен доход 3,9 млрд. евро. Компанията е основана през 1949 година и в момента за нея работят повече от 12 500 служители.Eduscho представлява уникален бизнес модел, съчетаващ дълбоки знания в производсвото на кафе и ежедневно обновяващ се асортимент на нехранителни потребителски стоки. Компанията осъществява многоканална дистрибуционна мрежа чрез собствени магазини, силни позиции в интернет търговията и широко присъствие в търговската мрежа на национално ниво.Eduscho заема четвърто място като производител на кафе и е лидер на пазара на кафе в четири европейски страни в сегмента натурално кафе, както и лидер на европейския пазар по предложения за кафе извън дома.

http://www.eduscho.at/kaffee

продукти
ILLY

ILLY

Благодарение на усърдния труд на десетки хора и добрата им работа в екип, марката ИЛЛИ е един от световните лидери в производството на кафе от най-високо качество. Историята на марката датира още от 1933 година, когато е нейното основаване в град Триест, Италия и продължава до ден днешен в над 140 страни по целия свят.

http://www.illy.com

продукти
Lavazza

Lavazza

От 1895 година до ден днешен, компанията Лаваца е посветена в направата на перфектната чаша кафе, постигайки това чрез нови комбинации и вкусове,новаторство в начина на печене и приготвяне на кафето. Днес Лаваца е символ на италианското еспресо по целия свят.

http://www.lavazza.com

продукти
New York

New York

Историята на кафе Ню Йорк датира още от 1930 година от малкото градче Монтекатини Терме в Италия. Към ден днешен, марката е позната в почти целия свят със своето неповторимо тосканско качество и вкус. Кафе Ню Йорк се отличава от всички други италиански кафе марки с изключително високият си, ексклузивен стил на обработка, печене и представяне на кафе продуктите си.

http://www.caffenewyork.it/

продукти
Lucaffe

Lucaffe

От повече от 18 години, Лукафе е марка, символ на висококачествено кафе, поднесено по оригинален и запомнящ се начин. Това е една от първите марки, които представят монодозите на пазара и до ден днешен са лидери в производството им. Към днешна дата, освен с производство на кафе продукти, марката може да се похвали и с дейността по производството на различни видове кафе машини.

http://www.lucaffe.com

продукти
Segafredo

Segafredo

Сегафредо е един от лидерите в производството на кафе по целия свят. Уникалните качества на кафе сортовете, използвани от Сегафредо, заедно с иновативните технологии за печене и обработка, правят палитрата от кафета Сегафредо едно незабравимо пътешествие из света на италианското еспресо.

http://www.segafredo.it

продукти
Tchibo

Tchibo

Компанията Tchibo, с главен офис в Хамбург, е една от най-големите немски международни компании по продажби на потребителски стоки и дистрибуция с годишен доход 3,9 млрд. евро. Компанията е основана през 1949 година и в момента за нея работят повече от 12 500 служители. Tchibo представлява уникален бизнес модел, съчетаващ дълбоки знания в производсвото на кафе и ежедневно обновяващ се асортимент на нехранителни потребителски стоки. Компанията осъществява многоканална дистрибуционна мрежа чрез собствени магазини, силни позиции в интернет търговията и широко присъствие в търговската мрежа на национално ниво.Tchibo заема четвърто място като производител на кафе и е лидер на пазара на кафе в четири европейски страни в сегмента натурално кафе, както и лидер на европейския пазар по предложения за кафе извън дома.

http://www.tchibo.de

продукти